Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Ägget

Tomrummet växer

Det stilla lugnet som fanns i vakuumet
Rummet som bara var mitt
Som var menat för dig och mig
våran kärlek där vi skulle växa
gro
Där vi skapade framtiden
ge av det vackra magiska
Energier och vibrationer

Fylldes med smärtsamma skrik
Det skulle vara en gnistrande
Glimrande glittrande
Bebis-skratt
med ljuva drömmar
mål
Himlen

Döden som var så vacker
Var nu instängd i en evig tortyrkammare
Nu såkallad -cyberbatteri
Jag var tvungen att ta mig dit
Trycka på avknappen
On och off
Poff

Och helvetet blev den ända väg jag kunde vandra
Och jag vandrade
Vad annars skulle jag göra
Känslan i mig försvann
Kunde endast gå på minnet av
Att veta att känsla var det jag var
Och föralltid fanns jag kvar

Helvetets eldar skulle vara varma
Men det var så kallt
Så kallt
Ensamt
Smärtsamt
Från ett tomrum där vakuum tappat mening

Släpade jag mig fram
Och frön började blomma
eldar blev varma
Förvandla
Transformera
Mera mera mera

Skapa hopp i något totalt omöjligt
Var det ända möjliga
Tro på det som inte skulle tros på
Hoppas på dem som var hopplösa
Ha viljekraft för något
Jag inte ens ville greppa längre

Och när jag skapat
Om om om igen o igen o igen
Togs det åter ifrån mig
Gång på gång på gång
Och åter igen sparkades jag ner
Till något ännu värre

Otryggare
Hårdare
Tuffare
Orken var helt slut
Jag blödde från varje hål
Och nya hål skapades

Jag tittade ut genom hålet i mig själv
Fy fan va äcklig du är
Så långt ifrån mig
Så långt ifrån någonting som kan kallas vacker
Tror du på magi- sa jag
Vill du leka?
För jag leker inte mer

Jag vet vad jag gör
Vad jag kan
Transformera dig
Helvet drar jag med mig
Det börjar bli vackert magiskt
Och du
Du kan inte gömma dig längre
Alla rum är bevakade nu
Jag är och har alltid varit

Jävulens kärleksgudinna
Som spelade på mitt sätt
På samma sätt som dig
Och du trodde du skulle kunna linda in mig
När det från första början
Var dit jag förde, förstörde, förförde dig

Känslokall var det
det du va
Sa du va
Originellt
Originalet
Galet
Skalet

Knäckt





Fri vers av Vakum
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-16 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vakum

Senast publicerade
Ägget
* Se alla