Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coronahaiku

lektioner online -
blåbärsriset i sin vas
har fått bleka bär




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-17 00:37



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Vem tar hand om skolsalens rekvisita..? ..när vissa salar blivit spöklikt tomma.

"Vas" var nästan allra första ordet vi lärde oss läsa, förmodligen ihop med "Ris". Vad skulle just dessa tjäna till..? ..när jag sällan begagnar "vas" eller "ris" mer än en handfull gånger per år.

("Mor ror" kan man undra om jag någonsin sagt/hört utanför läseboken.)
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP