Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext till min äldsta. Musik: Brölloppssång till Lilly av Moneybrother


Till Evelina (just den du är)

Från den dagen du kom
Då du startade ditt liv
Allt jag brydde mig om
Såg jag då från ett nytt perspektiv
Jag har sett dig växa upp och nu står vi här
Jag känner stolthet när jag ser att du är
Just den du är

Så jag sjunger för dig
Och för allt som är gott
Att jag fick vara med
Om allt, alla stunder vi fått
Genom tårar, skratt, framgångar och besvär
Genom allting som har gjort att du är
Just den du är

Livet det väntar dig
Idag kommer att bli igår
En lång väg som slingrar sig
Där du sätter dina spår

Så jag hoppas att du
Tänker efter ibland
Och sen väljer den väg
Du själv känner är sann
Och så länge som det går så finns jag här
Och känner glädje över att du är
Just den du är...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Niklas Nilsson
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-04-17 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Nilsson