Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begabbelsen

Jag vänjer mig vid att vara ovan,
väjer för att väja

Jag sover mig trött
äter mig hungrig
dricker mig törstig

arbetar mig pigg
tränar mig svag

knullar mig kåt

lugnar mig ångestriden
ljuger mig sann

älskar mig en skål hat,
hatar mig en sjö smek

simmar upp och ner med svalorna

svalkar mig i eldbegängelsen,
som Jesus i begabbelsen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-04-17 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP