Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalden i henne


Hon söker
mellan hägg och syren

Efter något som ska få
henne lugn

Och visst är det just där
bland buskar och snår

Hon ska möta någons
mörka blick
Och känna draget från
en vinges slag

Kanske något
som i andras ögon
kan verka betydelselöst

Men för henne är
av högsta vikt

Nu har skalden i henne
fått ro

Så fröet till dikten kan gro




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-17 10:17



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en skapandeprocess
2021-04-17

  Kungskobran VIP
Den bästa poesin kommer ofta från det dagliga inte så märkvärdiga, det är du duktig på
2021-04-17

    Lena Staaf VIP
Den bästa tiden för poesi!
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP