Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör mig

Rör mig
Jag behöver din närhet

Se mig
Jag behöver dig, vill öppna upp och berätta

Hör mig
Var bara tyst och lyssna

Lämna mig inte ensam i mörkret som så många före dig
Snälla stanna kvar, även om jag är besvärlig
Och spelar tuff
Låtsas att jag inte bryr mig
Sanningen är att jag är rädd, sätter upp en fasad för att skydda mig själv.

Rör mig, se mig, hör mig
Jag behöver dig




Fri vers av Madam Mimm
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-17 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm