Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Huldran ruvar

Balanserande på
släntens pinnar

väntar stenägget
otåligt på att kläckas

ruvad av skogens
vilda huldra

medan

små små solnäbbar
enträget pickar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-17 11:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Den ruvande skogen bär på hemligheter.
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP