Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihophållandets konst



Ur den sömlösa ryggsäcken
Föll gårdagens innanmäte
Ut på golvet

För tråden som skulle hålla
Ihop tyget var fusksydd bara

Skalet kvar som gick upp i
limningen

Fick gå ut till garaget och
ta fram farfars gamla
Näverkont

Den höll fortfarande
måttet.

Och folk ute på stan
Skulle stå och glo

När en person kom
Vandrande med något
så antikt på ryggen

Men det gjorde ingenting
Huvudsaken det höll. ..






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-17 11:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Näverkont låter väldigt fint! En del skulle säkert uppskatta den.
2021-04-17

  Kungskobran VIP
Det kommer bli hippt med björk kont om du visar dig tillräckligt mycket med den
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP