Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Orden växer över ödsligt torg
rösta på mig
ni kommer få allt ni begär
högtalarna rasslar till och slocknar




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-17 12:24



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Inspirerad:
Mikrofonen tystnar plötsligt
och åhörarna försöker höra

hans läppar.

En dövstum tolkar
med sina fingrar.
2021-04-19

    Lena Staaf VIP
Alla kan inte få allt ens i en valrörelse. Folk är nog tillräckligt kloka för att förstå det.
2021-04-17

    Sefarge VIP
Elavbrott eller
Hjärtinfarkt?
;)
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP