Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ifrån en minnenas Lördags berättelse. ..)


Invid myrornas uppkomna skepnad



Nu har Våren verkligen
anlänt. När små svarta
pissmyror kommit fram
igen och börjat invadera
köksinredningen.

Men lika snabbt som de kom
Lika plötsligt försvinner dom.
Då vet man att den riktiga
Sommaren har gjort sin
årliga entré.

Men. ..
Värre var det kanske i Afrika
Vid Lyxhotellets helpensions
middagar,där gula minimyror
härjade,drunknade i vaniljsås
Och Turisterna trodde det var
pikat exotisk krydda och åt med
God aptit. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-17 13:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Varför inte, bara de klarar magen
2021-04-18

    Lena Staaf VIP
Så länge de inte var giftiga så var det väl ingen fara? Lite sovel kan ju behövas.
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP