Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunnbrödets nostalgi

glädjens smärta
gräver fåror till sitt förflutna
säd som försoning
mager av näring
föräter du
tunnbrödets nostalgi




Fri vers (Fri form) av Ali El Ghazire VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-17 13:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Synnerligen märkvärdiga ordvändningar !!! En nyskapande poesi.
2021-05-13

  Stefan Tho VIP
Jag gillar symboliken jag ser i denna.

2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ali El Ghazire
Ali El Ghazire VIP