Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar mig in

Vissa händelser är omöjliga
men det som är gjort är gjort
allting har hänt
ingenting har hänt
däremellan
våra tappra försök
att leva

Jag blundar mig in
i en annan tillvaro
en natt utan mörker
en dag utan ljus

Låt mig få lämna rummet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-17 14:24



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Vackert men smärtsamt vemodig slutrad
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP