Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hand på din axel

Allting finns
mellan raderna
även du och jag

Texten närmar sig en dörr
den som följer
får sin belöning

Min hand på din axel
du vet vem jag är
du vet vilka vi är

Allt är redan skrivet
men livet vill ha mer
en eftermiddagsfebersång
tar bort det överflödiga




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-17 14:27



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättevackert
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP