Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FROSTIGT KRIG.

Livets Vår.

Myran förflyttar kiselatomens
molekylära stoft från
punkt till punkt.

med sin deuterium influerade
kväverika atmosfär
skapade idog strävan
en piezoelektrisk inpuls

Den lagras för framtida behov.

Bosse 18.04.21





Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-18 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten