Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesia 1


Hon bär en rymd inom sig
En rymd
av Stjärnor
Planeter
Världar
Öden
Känslor
Stunder
Ord

Hon vandrar i daggvåta gräset
och lämnar djupa avtryck
i fuktig jord

Djuren känner hennes närvaro
och barnet tystnar sin gråt
Hon smeker brydda tonårspannan
och nynnar med i sista hittens låt

De vuxnas problem och bekymmer
Här pekar hon vägen ut
Låt mig visa
vad skönheten rymmer!
Över skogen kvällen skymmer

Citronens sötma tar aldrig slut








Fri vers av Pia A
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-18 09:06



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Verkligen en hymn till poesin. Jag tror också på dess makt!
2021-05-25

  Monica Lindgren


Mästerlig dikt. Så fin, både till form och innehåll!
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Pia A