Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sputnik, Janssen, Moderna, Pfizer, Astra m.fl.


Vilket Corona vaccin får jag?

Jag sväljer vad jag får
så får vi se hur det går
man kan ju inget annat än dö
då får det bli ett adjö
till denna Corona tragedi
så får det bli.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-18 09:07



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Låter som en bra strategi.
2021-04-18

  ULJO
Tyvärr så kan vi inte välja. Vi får lita på Tegnell ochCO
2021-04-18

  Öknens Ros VIP
Livet hänger ibland på en skör tråd, här hänger det på ett vaccin.
2021-04-18

    Lena Staaf VIP
Ja vi får väl vara glada för att det åtminstone finns vaccin. Några hundraprocentiga garantier för överlevnad finns aldrig.
2021-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP