Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens Lejon

 

En gnista av sanning 

insikten att du tidlöst är

bränner ner en skog av lögner

Ur askan reser sig

stillhetens Lejon

dess klara rytande tystnad

jagar bort alla stressande orosmoln 

 En medveten himmel

så gränslöst klar

sjunger ljuvligt

härligt

kvar

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-18 11:01



Bookmark and Share


  aol
En stark dikt som tränger hjärtat
2021-04-27

  Sommarnattsljus
Underbar. Tack!

2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP