Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Den Gode Herdens söndag.


Den Gode Herden.


Han är Den ende

som kan förstå och

fullt ut hjälpa idag

och för det förflutna.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-18 13:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint!
2021-04-25

  mare VIP
Så sant Bibbi
den bästa hjälpen
vilken trygghet!

2021-04-18

  Eva Helene VIP
Trygghet.
Han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten där jag finner ro . . .
2021-04-18

  Niliboy
Du har så rätt Bibbi!
2021-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP