Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Ögonen

Alla drömmar jag har haft,
i livet; de är borta nu.
Önskedrömmar utan kraft,
brukar alltid gå itu.

Alla tankar som jag tänkt,
tänker jag ej på idag.
För jag vill leva oinskränkt
utan något undantag.

Ty all sorg som jag har känt
önskar jag faktiskt ingen.
För det onda som mig hänt
syns synligt i ögonen.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-18 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP