Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen

Jag har vandrat denna stig så länge nu.
Det var den enda jag kunde tagit.
Av alla stigar som fanns att välja då.
Så var det denna jag valde att vandra på.
Den var inte ett självklart val.
Den kändes bara rätt.
Men nu stannar mina steg i kval.
Och inget känns längre lätt.
Går jag dit jag vill?
Vända om, vad ska det tjäna till?
Vika av? Vart går jag då?
Kommer jag i samma kval då stå?
Många frågor, inga svar.
Så jag lägger mig och grubblar.
Det får ta den tid det tar.




Fri vers (Fri form) av Simon Storm
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-18 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm