Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moto Guzzibagatell

 

 

Vad ligger högst upp

och skvalpar behöver ta

en funderare

doft- färg- lukt- syn smakminnen

multna löv snö sommaräng

 

stjärnhimlen havet

nyhässjat hö en tjärad eka

nygräddat bröd från

vedspisen italiensk vanilj-

glass hallon från din tungspets

 

första gången vi

kysstes i solnedgången

dina blå ögon

alla tårar i glädje och

sorg Cortinan Beverly

 

Pettersonsnipan

innerskärgårdens öar

skummande vågor

nätter utan slut dagar

i skogen bad i tjärnen

 

musiken skrålet

högljudda fester sälla

möten tillsammans

mötte vi världen allt har

sin början liksom sitt slut

 

vad ligger högst upp

och skvalpar vart är jag på

väg och vill jag dit

ett år kvar till pension men

sen då Italien väntar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-18 17:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Don't go against the family..."
2021-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP