Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Ett dån fyllde skyarna.
Flygplanens siluetter gjorde himlen svart.
Som små prickar föll de, bomberna.
Äntligen tänkte jag på min balkong.
Äntligen




Fri vers (Fri form) av Simon Storm
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-18 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm