Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är fullt


I norra delar av världen vandrar empatins spöke ensamt
Rasismens giftiga svamp växer snabbt i missnöjets jord

Toleransen tolereras inte

Hungriga munnar matas med tomma budskap

Vi tittar på samma tavla men ser olika motiv

Arga män bygger hatets murar så höga att ingen ser liken slukas i det stora havet

I de stora husen skriker de privilegierade

Sverige är fullt.




Fri vers av Isac Larsson
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-18 20:29



Bookmark and Share


  Malin Tyberg VIP
Ah, viktigt text!
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Isac Larsson