Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trovärdigheten hos det skrivna, talade eller tankeordet.

Var uppmärksam på de ord du säger!

Din hjärna hör. Din kropp hör

Den som den riktar sig till hör.

De som den inte riktar sig till hör.

 

Ord är inte bara jag sa,

Jag slog honom inte med en piska,

Men ord har makten att skapa och omvandla saker.

Vi lever i ett "transparent" och mycket dynamiskt universum.

 

Ord är inte bara en överlägsen form av kommunikation

När det gäller komplexiteten av skällande eller morrande,

Men de är en kreativ och omvandlande kraft.

I början var trots allt Ordet

Allt skapades av honom, och utan honom skapades inget som gjordes.

 

Ord måste tänkas, vägas och sedan talas,

Undrar om du vill att världen ska vara som den beskrivs i de talade orden.

Eftersom det är mycket troligt att det kommer att bli mer eller mindre så.

Molly Sandén stoppas från att åka till Oscarsgalan | Aftonbladet




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-04-18 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP