Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min svagaste punkt.

Det smärtar mig
Att inse jag var en lek
För dig
Då du visste att jag
Ja, skulle gett allt
Bara för att få krama dig.

Och hur du
Stampade på mitt hjärta
På min
Svagaste punkt.

Tack för att jag
Trodde på dina ord
När du sa:
-jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-19 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP