Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast du fortfarande tror

Vet du hur ont
Du gjorde mig?
Vet du hur mycket..
Tårar jag gav dig?

Nej..förstod ju det

Du skrattade åt mig
Även fast du
Fortfarande tror..
Att jag inte fick veta.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-19 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP