Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelsen.

När döden gör sig påmind
Försiktigt knackande
Mot mitt fönsterbleck
Och jag orkar inte
Ens reagera

För jag och du vet
En dag
Eller natt

Kommer jag öppna mitt fönster.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-19 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP