Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skyddsängels namn.

Tänk
Ditt namn
Är det samma som
Min farmor hade.

Hon, min skyddsängel.

Du, som stampade på mig.

Tänk så tokigt
Det kan bli.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-19 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP