Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I schakt

tomt här

kan du tvinga mig till bergen
och binda mig
runt din hals

mina nerver är tunna än
vrid dem
tätt
mot
din kropp
och plocka mig
som en sopa
med hål och lister
som nästan brister

så försiktig
är du
när klockor dör
och sorgen brinner
välter
svälter den
ja snälla, håll mig hårt
håll mig kvar

tills allt är slut
och mina hav
också är dina







Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-25 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP