Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Somster är en inofficiell mikrorepublik som gör anspråk på land i Storbritannien. Staten har endast 17 invånare men har både stadsmedia och militär anfallsstyrka. Limerickmakarnas riksförbund gläds såklart av alla nya stater med orginella namn.


Kaffe & Cthulhu - limerick

 

En fräknig barista från Somster
är en fena på kaffebryggskonster
Men hon har en neuros
så i mjölkskummet spås
mest visioner om bråddjupa monster

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-19 09:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Läcker mästerlig
espresso-Limerick
Tack för den
;)
2021-05-28

  SatansSon VIP
hon har psykos. att förvränga verkligheten är man expert på i såna sjukdomsfall.
2021-04-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
K affe & ett kaos-skick
A tt få till detta svåra trick
F ena på just ord¨
F örfattaren väl gjord
E j annars, lyser limerick
2021-04-19

  Kajan VIP
Fint uppbyggd limerick och kul extra info till den snyggt utformade bilden.
2021-04-19

  ULJO
Mycket bra limerick detta.
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP