Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad i enkelhet

En liten stund av ditt liv

Känn dig älskad här och nu

Följ med och känn dig

Älskad i enkelhet

Våga bara ta steget fullt ut

Bakom nästa sväng

Finns en frihet att aldrig ge upp

Ensamheten  kan ta tag i allt

Glöm då inte bort

Vara älskad här och nu

en liten bit och enliten bit till

Går i  förväntans skor som

fått prövat allt

Sök och finn vad som är bäst

När tiden är inne ta av skorna

Ställ dem långt undan

Gå ut fri och stark.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-19 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP