Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt eko väcker tankar

hör din röst i natten
dina ord är så starka
intensivt lockande
och ditt eko väcker tankar

utan andras ord
vore jag fattigare
du berikar mitt förråd
som vill ha mer




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-04-19 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva