Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När energin återvänder Bilden egen målning


Glädjefull dans

Vallmoröda öppnas
kronbladen mot
solens värmande
strålar.
Fötterna följer tonerna
av livets återvändande.
Jag tillåter kronbladen
lyfta mig med ljus,
Kärlek och tacksamhet.




Fri vers av WyS VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-19 12:56



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

"Vallmoröda", så blir det perfekt! Vacker dikt!
2021-04-19

  Monica Lindgren

"Vallmoröda", så blir det perfekt! Vacker dikt!
2021-04-19

  Den filosofiske poeten VIP
Inspirerad

Jag låter rakbladet falla (Surprise!)
2021-04-19

  Niliboy
Huga ligen så fint!
2021-04-19

  Koloristen
Bravo!
2021-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om livsglädje!
Bilden förstärker textens innehåll.
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP