Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

versionsmysterium


klämtande klocka manar på
idag rinner livet cirkulärt i mig

jag ser en omvärld av skuggor och grus
ibland små guldkorn av kärlek och värme

vad ligger kvar i minnesbanken
om 10 år har jag glömt vad vi sa

fantasin och önskan vävs ihop med verklighet
bildar mystiska illusioner och luras

vad är sanning i denna härva
blott att jag lever i denna sekund




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-19 13:12



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Så fint! "fantasin och önskan vävs ihop med verklighet/ bildar mystiska illusioner och luras" Ack ja, ack ja. Precis så! Vackert med "små guldkorn av kärlek och värme" bland skuggorna och gruset. Och så den djupa livsfilosofin i slutorden. Tack!
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild