Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symbios

Så vackert
att se en annan
Växa
utvecklas
formas
att passa mina
kurvor

Var slutar jag
var
börjar du?
Vågrörelsen
ger energi
lust för
mer


inga hemligheter
öppnar för
stora skratt
ömhet
omsorg
upptäcksfärd
i våra lustar

Tänk att du finns
och är
den som böjer
knä
för mig





Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-19 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP