Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

jag springer mot dig
på en bro av trä
över ett hav med is
jag har hittat dig
men du ser mig inte än

solen lyser genom morgondiset
du på isen
blicken vänd mot din fiskelina
jag är framme vid dig nu
och du tittar upp
frågande

då kastar jag mig plötsligt
utan att tveka
rakt ner i din famn

jag får hålla dig det kortaste ögonblick
innan du hastigt sätter ner mig åt sidan
och ropar
att isen inte håller för oss båda

jag har hittat dig
men under mina fötter
börjar isen att spricka




Fri vers (Fri form) av Martha
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-19 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martha

Senast publicerade
Drömmen
Insikten
* Se alla