Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rubrik i tidningen


Skillnaden mellan man och kvinna



"Här fångar supporten ( base-) bollen med en hand.
Mannen i publiken håller en öl i den andra handen".

Kvinnor gör inte det.
Och inte skulle man skriva om det i s f.

Det är ganska lätt att hitta skillnaden mellan oss.
Manlig identitet är ju glasklar.

Och det som inte är manligt måste ju vara kvinnligt.
Är det inte så då ?








Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-19 16:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
"Inte alla män". Men väldigt många. Resten är män de också. Och man önskar att dessa vore fler.
2021-04-20

  Gunnar Hilén VIP
Får tanken att fånga en baseboll med ena handen samtidigt de dricker öl. Och ingen skulle skriva om det heller.
2021-04-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vad är det kvinnor inte gör??
2021-04-19

  Poeten Salvador VIP
Man och kvinna skriver du. Man kan vara man, man kan vara kvinna, men man kan också var och
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP