Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge men samma mål...

Så skrivs det i stadens blaska
förslag, åtgärder ska va´raska
Men olika är!
Behövs omväxling där...
Lättare då till lösning traska...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-19 16:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alf red där tidens gås, någon flög över (sk)rikets ås, kanske att pennan här flyger o bär kors, tvärt ger tvär och fiskas bör väl nors, drag i Prag kan ibland vara 'sås'...
2021-04-20

  ULJO
Själv är bästa dräng en god devis.
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt