Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedtecknat

Här har du, tänker jag
och hugger pennan genom pappret,
drar svarta streck längs de osynliga fibrerna

Till dig är den, kärleksförklaringen
där längtan ska läsas
mellan rader av sönderrivet


Det är stordåd du läser
orden gör ingen skillnad




Fri vers av Bera Ahasja
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-04-22 20:59



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mycket bra.
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Bera Ahasja
Bera Ahasja