Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valuta

Klä av dig säger han
och strör socker över mitt armveck

Han rör mig och jag vet
att händerna slutar inuti
rivandes kött till sedlar




Fri vers av Bera Ahasja
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-19 20:44



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Man får otäcka bilder i huvudet och det är väl meningen. Du är bra på abstrakt poesi.
2021-05-04

  SatansSon
kom an leffe!
2021-04-20

  SatansSon
mycket bra debut. dikten andas oro och skörhet på samma gång. fortsätt så.
2021-04-19

  Kajan VIP
Kargt och mörkt, med en titel som är helgjuten.
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bera Ahasja
Bera Ahasja