Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stryktålig

Det är inte slagen jag utdelar
som smärtar mig
utan din förmåga att uthärda




Prosa av Bera Ahasja
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-22 17:52



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Otäckt! Starkt!
2021-05-04

  Den filosofiske poeten VIP
Klockrent skrivet!

men det är prosa.
2021-04-27

  Monica Lindgren

Ironi i knapp form. Fint!
2021-04-27

  Kajan VIP
Bra dikt, får mig att stanna upp och stanna kvar. Det som behövs finns, överflöd finns inte.
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Bera Ahasja
Bera Ahasja