Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T-sprit och hårbollar

Jag kan inte låta bli att fundera 

På om din ledighet innehöll mera

 

Än att en ny valp i familjen välkomna 

Och lära honom att på soffan somna

 

Ty din smak är av ett udda slag

Som bara blir värre dag för dag

 

Att du på hårbollar smak fått 

Är något jag inte alls tycker låter gott

 

Men nu har du tagit det till en ny nivå

Som nog ingen annan kan lyckas förstå

 

För det du sa kan inte vara helt sunt

Och jag hoppas att din tunga pratade strunt

 

"T-sprit och hårbollar det är gott det " du sa

Är ett uttalande jag inte ens med tång i vill ta

 

Så jag hoppas du ditt förnuft till fånga tar

Innan du hos polisen hamnar i förvar

 




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-20 09:03



Bookmark and Share


  Susen VIP
Stark
2021-04-20

  Millner VIP
Herre Jesus vad folk håller på.
Det är ju förutbestämt att dikter ska vara mörka och tragiska. Normen är inte att ta till sin fantasi. Då var nog Socker bättre som ren soptipp.

Tråkigt att folk inte kan se att du försökte skriva om något som du tyckte var kul.
2021-04-20

  ULJO
När man i ett beroende kommit så långt att man tar till T-sprit. Då är det illa. Populärt bland alkisar på 70-talet.
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP