Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj väl

Ur den gamla stubben kommer dimman, tjock, tung och kvävande. De som är i den ser bara det som är ända framme vid ansiktet, det som näsan kan röra. Vissa söker sig in dit medan andra söker sig ur den. Det är trångsynthetens dimma. Välj väl om du vill vara inne i den eller utanför den, det valet kommer att definiera resten av ditt liv, ett liv med fokus på kunskap eller fördomar.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-04-20 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP