Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Tavlan hänger på ELM:s Missionsgård i Falketorp på Vikbolandet (Östra Husby) helt nära mitt morföräldrahem där jag vistades om somrarna.


Tullöveruppsyningsmannen i Västervik.


"Det är ett värdefullt arv

att ha haft en hederlig far"

Bo Gertz bibelöversättning.


Han var omtyckt både av

kollegor och stans utslagna

och av mig inte minst...


Präglad av den bild

han målat på tavlan

Jesus på korset...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-04-20 08:28



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Fin hyllning till älskad far. Tack för text som berör!
2021-04-26

  Niliboy
Att ha en älskad far är en ynnest, försöker också! Och fick en kram och orden jag älskar dig pappa!
2021-04-20

  Eva Helene VIP
Så fint detta!
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP