Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll ut jag är på gång igen!

Jag känner att jag vill skriva
men det kommer inga ord.
De finns där innanför pannbenet
men de vill inte samarbeta och bilda
läsbara meningar.
En liten röst där inne säger knappt hörbart:
Angela, du har för många ord på gång...
du måste släppa ut några och behålla dem
du tror kan säga det du vill uttrycka.

Okay jag förstår, det är lite rörigt där inne
det ska jag ärligt erkänna. Det händer så
mycket just nu i mitt liv, så jag hinner inte
riktigt med sorteringen i de olika facken där uppe.
Men med en sol som lyser utanför fönstret
lite jäklar anamma så ska jag säkert få ordning
på mina tankar igen, och till fullo kunna skriva
om allt det som händer och har hänt i livet.
Håll ut kära vänner, jag är på gång igen!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2021-04-20 09:03



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint skrivet om känslan att vilja uttrycka sig Någonting som växer och är på gång.
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP