Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störningsjouren


Ska jag ringa till störningsjouren?
Mitt hjärta bultar så hårt

Ska jag ringa till störningsjouren?
Min andhämtning går in och ut

Ska jag ringa till störningsjouren?
Mina fotsteg går fram och tillbaks

Ska jag ringa till störningsjouren?
Alla tankarna stör mig stort

Ska jag ringa till störningsjouren?
Känslorna tränger sig på

Ska jag ringa till störningsjouren?
Livet lämnar mig inte ifred




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-20 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP