Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kors och tvärs i parken

Klart och sol in över
Östra Svealand idag

Enkelt uttryckt
ett riktigt promenadväder

Känner redan doften av jord
och värme

Ser våra skilda liv passera
varandras kors och tvärs
i parken

Caféet är stängt p.g.a ”Coronan”
Men en glass med smak av
choklad ,vanilj och apelsinkrokant
är inte illa det heller

Eller utsikten från första parkett
över det blå havet av scilla och vårlök
Under de gamla ekarnas beskyddande
kronor




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-20 09:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Besök gärna Boulognerskogen om du kommer till Gävle.
Gävles gröna lunga. En oas.
2021-04-26

  ULJO
Må Corona gå i graven. Så vi åter kan njuta parkens inviter igen.
2021-04-23

  Minkki VIP
fri vers - eller prosapoesi?
i min läsning blev också vårlöken blå, men under de gamla ekarnas beskyddande kronor kan vem som helst tryggt drabbas av "läsarcorona" med synvilla. En skön text som helhet, med både avstånd och närhet
2021-04-21

  Kungskobran VIP
Mycket är stängt men inte det största av allt naturen, även om jag såg en kvinna med munskydd vandra där
2021-04-21

    Lena Staaf VIP
En riktig trivseldikt med mys från första till sista raden!
2021-04-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja det är våren som smälter vår inre iskyla.
2021-04-20

  alicja lappalainen VIP
en trevig promenad som läsaren följer till de sista stegen
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP