Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 april-31 oktober avstängning p.g.a övning.

Nato-länder uppmanade Ryssland att garantera "fri tillgång" till ukrainska hamnar i Azovsjön. USA fördömde på måndagen Rysslands "oprovocerade eskalering" av sitt beslut att begränsa navigering av utländska militära och officiella fartyg i tre områden på Krimhalvön. Ryssland tillkännagav på fredag ??en sex månaders "avstängning" mellan den 24 april och den 31 oktober för "att korsa Rysslands territorialvatten för militära fartyg och andra utländska officiella fartyg." Denna upphängning täcker tre områden, varav en ligger utanför Kerchhalvön, nära sundet med samma namn, som förbinder Svarta havet med Azovshavet och är avgörande för export av spannmål eller stål till Ukraina.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-20 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP