Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det monstret inom oss

 

Handen!

Den hand jag stäckte mot en människa

Blev blodig biten och avhuggen

 

Hjärtat!

Den hjärta jag öppnade för en människa

Blev totalt huggen

 

Dörren!

Den dör jag öppnade för alla

Blev jag inburen i och till min underjordens cell 

 

Kärlek!

Den kärlek som jag gav utan gräns

Belönades med hat och flykt för livet

 

Människa!

Den människa som skapades ur Guds kärlek

Förblev till ett monster och blodsugare




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-04-20 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP