Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och ibland är de som ser mest...


Blinda

änglars vingar omslöt mig
världarna föll upp mot mörkrens krig

... återuppstånden ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-04-20 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik